Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en bergssprängare inbyggd i sig

dansade Susan fram över sjö och strand till den sköna
musiken ända tills hon kom fram till ett annat land
där de tog emot henne med öppna armar
Med en öppen famn
För alla började dansa så söta och granna tillsammans
med henne då hon helt plötsligt bara tystnade
och försvann
Jo, någon hade visst kidnappat henne och släpat iväg
med henne till onkel Sam där hon numera dansar
så glatt fram på scenen som den vackra och fagra
primadonnan Susan
Då en dröm för henne har gått i uppfyllelse här minsann..

Med en bergssprängare inbyggd i sig!

Ken Cassel
15/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-15 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel