Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

irreversibel

 

marklånga skuggor
livet lämnar trädhamnar

utsikter vidgas

bersån fylls med småfåglar
fröjakt med näbbar och klor




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-16 10:46



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kamp för livet.
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg