Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅDEN....

Ge upp alla tankar på frihet när din
rädsla tar makt över livet.

Nåden är underkastelsens gåva, du
ska vara tyst, får inte fråga.

Blotta halsen för bettets bränna, låt
själen vila, sluta att känna.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-16 10:52



Bookmark and Share


  Stefan Bergström
Såna känslor kommer ibland då är det bra att kunna skriva av sig det känns bättre nu...
2020-10-16

  Öknens Ros VIP
Att gå in i tomheten för att slippa känna, man hamnar i ett vacuum.
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström