Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fru och jag

Min fru och jag
är bästa vänner
all den kärlek
vi båda känner
alltid bara vi två
i glädje och sorg
det som vi har
vår kärleks borg

Min fru och jag
vi talar om allt
öppet och ärligt
är så tusenfalt
vi har varandra
så ska det vara
ett kärleksrecept
det vill vi bevara

Min fru och jag
är vänner för livet
ett löfte vi gett
i stjärnorna skrivet
vi fick chansen
och den vi tog
nu av varandra
kan vi inte få nog

Min fru och jag
ett strävsamt par
så kommer det bli
det är vårt svar
vi har det så bra
och så ska det vara
en sann evighet
som vi vill bevara

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 299 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-11-02 06:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt att hålla ihop i vått och torrt...
2020-11-10

  DominiQueen
underbart varmt om äkta
nära kärlek, läser med ett leende
Tack
2020-11-06

  M.Eta
Fin hyllning till frun!
2020-11-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken vacker hyllningsdikt du skrivit med kärlekens ord och tankar! Inte alla förunnat att leva i en sådan kärlek.
2020-11-03

  Blomma-Stjärna VIP
En fin hyllning till kärleken när den är som bäst!
2020-11-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
P erfekt få till
A llt det man vill
R art sen få ha det:
* Sen bli bästa paret!

2020-11-02

  siv birgitta.a. VIP
glad för er skull lycka till.att ni haft sån tur
2020-11-02

  Solstrale VIP
Lyckan är er! Det gläder att få del av er kärlekssaga! Mycket bra skaldat med säkra rim! :) rart-tack!
2020-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek, värme och gemenskap!
2020-11-02

    Lena Staaf VIP
Kärleken när den är som bäst! Ömhet, närhet, tillit, stöd.
2020-11-02

  Feliaxel VIP
En fantastisk hyllning till kärleken
2020-11-02

  Öknens Ros VIP
Lyckliga ni!
2020-11-02

  Maria Sundelin VIP
Tillsammans står man starkare
Bra fångat
2020-11-02

  Kungskobran VIP
Härlig kärleksdikt, känner precis samma med min fru
2020-11-02

  Sparvögat VIP
En underbar hyllning till din fru...
2020-11-02

  AiA Maria den fria
I sann kärlek
ta ut en gemensam riktning o hålla fokus på kärleken i livet flöde.
Glädje!


Tack!

2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO