Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåste på Västerbron


motvind i motlut

cykeln i vinden jublar

äntligen vinter




Bunden vers (Haiku) av Horace
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-09 17:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vintern hatar jag av hela mitt hjärta.
Lyckligtvis är jag på väg till en plats där rosor aldrig dör och där INGEN snö eller jul finns.
2020-11-10

  Fem hjärtan VIP
Härlig dikt som fångat känslan!
2020-11-10

  karenina VIP
Härligt bildrik!
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace