Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skall de tas!

- Klev du in hästarnas hage
utan någon rädsla alls Lage?
- Det behövs mitt lugn!
- Du menar i så´n ugn...
- Visst! Mitt kolugn tog direkt Tage!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-21 03:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt