Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där vill jag landa och bo.


En plats på jorden

En plats på jorden

 

där harmonin växer i träden

 lugnet ligger på golven och

glädjen spelar i gardinerna

 

Där jag omfamnas

av skogen

och finner trygghet i

horisontlinjen

 

En plats

skyddad och

ren av vänlig nyfikenhet

där kreativiteten sprakar i kaminen

 

och kärleken sitter i timmerstommen




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-25 11:37



Bookmark and Share


  Horace
Håller med, skog
och fri horisont
bor just så,
timmerhus
på landet
härligt!

Tack!
2020-10-30

  Roger VIP
Vacker längtan
2020-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP