Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Valerie Solanas "Scum-manifestet"


Ave Solanas


En knivskarp hjärna, 


exploderar
i atomer.


Tankar, 


lika vassa
som diamanter.


Skär genom natten.


Tankar,

adrig menade
för dagsljus.

 

Blixtrar som pistolskott. 


Ett hjärta, 


sprängt
till stenhårt splitter.


För all den smärta
som ni orsakade henne.


All vanmakt, 


ni fick henne
att känna.


Alla ni,

 

som hjälpte till
att skapa detta manifest.

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-27 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP