Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I trädgården

Ensam här
Var det du eller jag
Som gick?

Även om landskapet runt mig
har förändrats
Tror jag att det var du
som gick

För jag skulle väl aldrig gå
Bara för att vilddjuren
Härjar runt
Visar huggtänderna
I trädgården

Du märkte dem inte
Fast jag pekade och sa "där!"
Kanske såg du inte heller
de söndertrampade rabatterna

Kanske tänkte du bara
Det blev lite kyligt nu
jag går in









Fri vers av ae
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-27 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ae