Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

länge sen boktryckarkonsten


bild ord pixlar vår jord
oemotståndligt ytskikt
uppträder tjugofyra sju
ihållande godisregn
digitala bubblor av ingenting
inför våra ögon
förlamade av glittrets flöden
finns ens nyfikenheten för
bländverkens bakomliggande
krävande tålmodighet
när vi måste hålla andan
och dykande ta oss genom
lager på lager med fake
för att så småningom
nå ner till källorna
den gyttjiga verklighet vi kallar sanning




Fri vers av Per Rydberg
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-28 08:42



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Beaktande insiktsfullt skrivet!
Kom att tänka på en text
där det skrivs att det
Onda ska bli ondare
Och det goda ska
Bli godare. ..


2020-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen är dig nära. Du behöver inte gräva.

Min tvärsäkerhet är inte glättig. Den är byggd på Urtidsklippan. Klippan är Kristus Jesus.
2020-10-28

    Lena Staaf VIP
Att ta reda på sanningen bakom all glättig tvärsäkerhet kräver arbete och kritiskt tänkande.
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg