Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på

Vår är inte en kärlek som bränner
den glöder i tysthet

bredvid varandra i en stilla vana
två som stannat
inte längre ser varann

jag behöver en kärlek
som ler mot mig
säger orden
som tar hårt min hand när natten är för nära

du får, jag blir inte ensam om du går
för jag har greppat hårt om något
jag aldrig haft
som aldrig fanns




Fri vers av erme
Läst 131 gånger
Publicerad 2020-10-28 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erme
erme