Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets hägring

Rädslan i oron vakar

lyckan slås ur höljet 

Själen i sorgen hakar

Mörka moln i följet 

 

Ljuset kommer tillbaka

Som en blixt i natten 

Utan ångestens vaka

Av livets sötvatten 

 

Glädjen sprudlar nu länge

Molnen lystrar gula

Väldig i sitt hänge 

Bländar solens kula

 




Bunden vers (Rim) av Marshaln
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-29 00:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Fint rimmat
2020-10-31

  AiA Maria den fria
Fint!

”Väldig i sitt hänge-bländar solens kula”
-underbart!

Tack
2020-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Marshaln