Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

Besöker bara i svart dager

Kära fiende och vän

Med ena handen tager

med andra ger igen

 

Som vattnet ständigt maler

Mitt sinne ner till grus

Strömmar på alla kanaler

trycker undan allt ljus

 

Från inre reaktioner

Svetten tränger fram

Försöker fly dessa illusioner

Till trygghetens damm

 




Bunden vers (Rim) av Marshaln
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-03 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marshaln