Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att vara svag för män som du är inte hälsosamt för själen

 

Jag vet att jag inte borde

låta dig komma mig 

så nära

för jag vet ju

precis vad som väntar

ja, det som alltid händer

då du och jag ses

igen, då och då

med jämna mellanrum

trots tiden som går

finns åtrån alltid kvar

explosiv och ganska rå

men ändå kärleksfull

åtminstone just där

och då

när kroppen

tar över

och jag får hjärnsläpp

 

fast jag tror inte

att det händer med dig

därför att du vet nog exakt

vad du gör

och vad du vill

med mig 

 

och så är det bara

 

jag vet 

 

men jag kan inte släppa taget,

inte än

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2021-02-02 06:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det är bra lyft känsla, sikten kan grumlas vid stark passion!
2021-11-03

  Blomma-Stjärna VIP
vi behöver ibland mer än mycket
och om då någon kommer i vår väg
som har något för oss so är åtråvärt
svårt att avstå från....
bra diktat om detta

- jag vet av erfarenhet att vi kan gå emot vårt eget förstånd just då!

- vad hjälper det att jag säger; akta - akta, du känner att något är fel, lyssna till din själ, lyssna till vad din själ vill förmedla genom dina drömmar !
2021-05-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
släpp loss:)!
2021-05-04

    ej medlem längre
Hoppet är det sista som överger en.

Tack
2021-04-04

    Peter Söderqvist
Stark text som berör.
2021-02-27

  Nils-Robert
Så stark är kärleken. Inget man slänger över bord och bara glömmer.
2021-02-05

  den nakna poeten
bra skrivet och formulerat jag tycker mycket om den här jag kan känna igen mej i den Bravo !!!
2021-02-03

    Music mind VIP
Stormiga relationer kan sätta stora avtryck och "förstöra".
2021-02-02

  DominiQueen
Så själsnaket om vår utsatthet så vi blir upprymda av någon vi innerst inne vet inte ser oss fullt ut, i ömsesidig respekt. Det är så svårt att ta sig ur... Vet...
Jättebra förmedlat.
Ljus & Kärlek
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP