Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första november (haiku)

 

dag orkar inte
utsikten sjunker undan
oväntad rödrönn




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-01 18:04



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vacker novemberbild !
2020-11-05

    Lena Staaf VIP
När höstmörkret och dysterheten regerar. Men glädjen dyker upp i form av rödrönnen.
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg