Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att vara den som inte passar in någonstans.


Jag passar inte in

Jag är annorlunda
Jag är konstig
Jag är för rak
Jag är för ärlig
Jag sticker ut
Jag är inte normal

Jag passar inte in
Inte här
Inte där
Inte nu
Inte sen
Inte någonstans

Jag lyssnar
Jag anstränger mig
Jag söker
Jag provar
Jag försöker

Men ingenting blir rätt
Jag skapar bara problem
Folk missförstår
Tolkar helt fel
Jag förstår ingenting
Vad är rätt?
Vad är fel?
Jag är bara som den jag blev

Jag behöver så väl
Få vara delaktig här
Vara en i mängden där
Bli accepterad nu
Få uppskattning mer
Bli omtyckt av fler
Måste få känna starkt
Att jag faktiskt passar in




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-01 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan