Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt som handlar om Corona och hur trött jag/vi är på det och allt vad det inneburit i åtta månader.


Corona

Corona din lilla skit
våga inte komma hit

Vad är det du av oss begär?
Ingen vill ha dig här

Enorma krafter du har
Eftersom du stannar kvar

Du våra liv tar och förstör
människor blir sjuka och dör

Vi kan inte hantera mer
Försvinn nu jag ber

Ingen orkar leva med dej
Så vi säger tack och hej

Vi tänker inte vara dig till lags
Så kom aldrig mer tillbaks

Ingen här kommer dig sakna
när vi ur mardrömmen får vakna

Då kommer ingen att minnas
Corona kommer aldrig mer finnas




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-11-02 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan