Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När, Var, Hur...

När rågas måttet för hur mycket jag kan tåla
av övertramp och annektering av min egenhet
när rinner sinnet över alla bräddar i min själ
och mest av allt... vad händer då... rent konkret

Var går gränsen mellan stigen som jag känner
under mina bara fötters beröringsbalanspunkt
och allt som är för mig okänt utanför den gränsen
allting som är farligt och allt annat än lugnt...

Hur har jag redan förändrats på min vandring
emellan konsekvensförmedling och tolerans
och hur är jag tvungen att än en gång förnya
kvalitén i min märkbara egenresonans




Fri vers av Svart svan
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-04 00:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Suveränt rent ut sagt!
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Svart svan
Svart svan