Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla kärleksdiktens algoritm

du och jag älskar

längtan och hopp fungerat

vi, en enda själ




Bunden vers av Horace
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-05 07:55



Bookmark and Share


  karenina VIP
Perfekt sammanflätat
2020-11-06

  Gunnar Hilén VIP

Fan tro´t.
2020-11-05

  siv birgitta.a. VIP
så sant du skriver
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace