Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hysteriska diktens algoritm


förlamad igen

inte röra en fena

blivit en zebra




Bunden vers av Horace
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-09 15:58



Bookmark and Share


  karenina VIP
Så fyndig! :)
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace