Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av jord är du kommen (haiku)

 

när dimman lättat
höstsols blänk i nyplöjd jord
råkflock möts i lönn




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-04 14:27



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
undebar haiku - tack!
2020-11-10

  Nils-Robert
Riktigt bra
2020-11-10

  Solweig Jansson VIP
Väldigt fin haiku !
2020-11-05

  Elaine.S VIP
Du skriver så bildrikt och i den här haikun möts det sinnliga, det rejäla och jordiga med det lekfulla. Fint så..
2020-11-04

    Lena Staaf VIP
Lite klurig text. Möts i lönnträdet eller i hemlighet?
2020-11-04

  siv birgitta.a. VIP
så sant
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg