Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag darrar

Håll om mig
trösta min rädsla
för Råkan i trädet
mörkret utanför
skräcken i själen
och otryggheten
för nattens oro
som mig så förför

Tryck min hand
vägen över gatan
känns tryggare
med din närhet
attributen hårda
jag mjuk och skör
rädslan så påtaglig
behöver trygghet

Krama mig hårt
vill inte återfalla
i mörkrets labyrint
spritens fördärv
alkoholens fasor
som äter min själ
ge mig styrkan
kraft att bli djärv

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-09 21:36



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jättefint skrivet om rädsla och otrygghet och behov av stöd för att klara livet utan alkohol.
2023-12-10

  lodjuret/seglare VIP
Fack, säger jag bara, så mycket vill passa in i ett fack nu för tiden... texter om en verklighet vilken kunnat vara något mera skön, vit eller grön... paketerat av kärlek full, ej så krigisk utan tull... mera av goodwill o gulligull...
2023-12-10

  Solstrale VIP
En god önskan, gott förmedlad!
2023-12-10

  Kungskobran VIP
Hjälp mig den som kan
men till sist och syvende
är det bara jag som kan
Fint fångat om drogeländet
2023-12-10
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO