Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Sakta sänker sig tystnaden
över de förr så fyllda lekplatserna
över skolan och centrumet

Träden med dess löv är sönderbrända till aska
och bilarna är brinnande högar

Ljuden från de vackra små barnen kan inte längre
höras, ty deras små kroppar ligger brända på marken

Himlen har mist sin fylliga blåa färg och är numer tomt grå

Ingen ondska kvar, ingen godhet bara tystnad.




Fri vers av angeleyes_
Läst 189 gånger
Publicerad 2006-07-17 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angeleyes_
angeleyes_