Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra chansen.

Så ensam är jag
Så liten att rummet är mitt universum
Mitt huvud
Det svarta hålet som slukar
Allt förnuft, all sans
Det som påstås skall existera
Men
Jag är inte som dom
Jag är inte som er
Ni som lever i tron att ni har vetskap
Att ni vet vad livet är
Nej
Jag är inte som ni
Jag vet ingenting
Åldersmässigt är jag kanske vuxen
Säkert det som får er att tro
Att jag är precis det
Men så liten
Är jag i mitt eget liv
Ute i världen
Alltså den utanför mitt fönster
-
Jag vill tro på livet
På kärleken
På människan
Men vad ska jag tro på
När livet utanför spyr ut galla
Hat
Avsky mot allt, alla, som är utanför normen
En norm som skapats
Av er verklighet
Inte min
Jag
Vill våga vara svag
Även inför dig
Inte vara nödgad att spela
Låtsas vara en avbild av er..
Jag är jag
Fortfarande och för evigt
-
Andra chansen
Kan jag inte använda
Kommer aldrig bli
En klon av er




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-12 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP