Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråtande grå (senruy)

 

dropp mot en framtid
som saknar vita vidder
varmt drömmer jag snö




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-13 12:41



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Grå och gråtande bild av klimatförändringarna.
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg