Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid inom mig

Håll mig
släpp inte taget

Bär mig
genom
min inre
smärta

Bär min smärta
på din kropp

Håll mig
tappa inte
hoppet
om oss

Allt du var
kan du fortfarande
bli

Så skimrande
slöt jag dig
i min famn

I min hand
viskade du
ett mäktigt
vrål

Inom mig
håller jag
dig




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-13 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP