Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som beskriver vad man kanske tänker, känner och undrar över när någon man älskar plötsligt går bort.


Vad var det som hände?

Du är plötsligt borta
Du finns inte mer
Vart tog du vägen?
Jag ser dig inte mer
Vad var det som hände?
Allt gick så fort
Jag förstår ingenting

Vart ska jag ta vägen nu?
Hur ska jag bete mig
Kan jag fortsätta leva
När du inte finns här mer
Jag tänker bara på dig
Du är så väldigt nära mig
Det gör så förbaskat ont
Nu är det bara så tomt

Det är så himla mycket
Jag skulle velat säga
Så många frågor jag har
som kräver dina svar
Hur ska jag gå vidare
Jag kan inte glömma
Hur ska jag få veta
När du inte finns kvar

Smärtan i mig svider
Sorgen skaver
Mitt hjärta blöder
En stor tyngd jag bär
Mina stora tårar rinner
Saknaden är obeskrivlig
Du kommer inte tillbaka
Jag slutar aldrig dig sakna

Jag älska dig så
Varför blev det så här
Du har alltid funnits där
Kan jag fortsätta leva
Ett värdigt liv utan dig
Kommer det sluta göra ont
Får jag må bra igen
Kan jag bli glad och skratta
Jag kommer aldrig fatta
Vad som hände dig
När du togs ifrån mig.




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-11-13 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan