Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under tiden


under tiden som
du kysste munnar av
blod sneglade jag på
ett fallande löv i
vinden det lekte en
lek minns ej vad jag
tänkte men smärtan hänger likt
den snara jag ville knyta åt
dig min ångest är stor lika
stor som min kärlek
till dig




Fri vers av Myself
Läst 273 gånger
Publicerad 2004-10-23 17:37



Bookmark and Share


  Turid
du har fått fram ett vackert flyt i texten. det rinner på, mycket vackert.
2004-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself