Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlekssång

I vårt landskap
kommer det att finnas
minor
vi kommer att placera ut dem
på stigarna
som kanske hade lett till
det grönare gräset
eller torra öknar

I vårt landskap
kommer det att finnas
minor
men det kommer också att finnas
blåbär
glittrande daggdroppar i vårgräset
gryningar
sandslott
och tidvatten




Fri vers (Fri form) av ae
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-14 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ae