Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver av mig lite ilska och frustrering över hur en vuxen människa kan bete sig i sina relationer.


Dags att vakna och ta ansvar

Jag förstår mig inte på dig för fem öre,
inte för tio heller,
du har ett märkligt sätt att leva ditt liv på
ett som jag aldrig träffat på förut.
jag undrar om du själv är medveten om det,
eller om du fastnat i en sjuklig drömvärld
där det bara handlar om att du ska bli
tillfredsställd på alla plan, sätt, och vis?

Du visar inga verkliga känslor, men du pratar väldigt
mycket om hur du vill ha det, hur du vill bli behandlad
hur det sexuella ska vara som tänder dig,
men du pratar om dina kärleksupplevelser som om
deras kroppar bara existerar och inte deras inre människa.
Jag förstår inte hur du kan leva i denna fantasivärld,
hur du orkar lura dig själv och dina känslor hela tiden,
Hallå det är dags att vakna och börja ta ansvar!





Fri vers (Spoken word/Slam) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-15 15:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En kloka maning att se till själens och hjärtat vara, inte till det materiella bara!
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP