Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en djävla röra


Livet är en soppa, allt en sörja att inte sörja
Var ska man sin klagan börja?
Intet förslår, inget hjälper,
varje andetag sänker, stjälper.

Det är dagsen situation, en jävla röra
Nu återstår endast att smörja?
Att smida, medan järnet är varmt,
men jag gillar inte, sånt.

Proppen har gått ur, livelixiret försvunnit
Här har det slocknat, där det brunnit!
Ingen känsla, ingen brand,
ett enda spelaringenrollland.

Livet är en fet pizzakant i vägkrokssoptunnan
Jag for nordan, jag for sunnan!
Inget föll mig på läppen,
jag tar till deppen, och käppen.





Fri vers av Janjohan
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-07-17 12:20



Bookmark and Share


    Camillaa
haha jo så rätt så.
2006-08-18

  Daniel_78 VIP
spontant tycker jag nog att de två sista
styckena är bäst.
där är de roliga ordvalen som jag gillar,
pizzakant i vägkrogssoptunna
spelaringenrollland
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan