Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tätt intill

Jag vill ha dig nära.
Tätt intill.
Vill höra dig andas mot mitt öra.
Vill lyssna på ditt hjärta slå.
Jag vill ligga tätt intill,
så nära att våra kroppar blir ett.
Vill känna varje del av dig.

Jag vill smaka på dina salta tårar.
Ligga och trösta dig.
Tätt intill.
Jag vill komma dig så nära,
så nära att vi inte längre är två.


© Brown
Copyright 2004-10-23




Fri vers av Lene
Läst 420 gånger
Publicerad 2004-10-23 18:16



Bookmark and Share


  Manal
En så fin kärlek till någon!
2004-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet