Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pågående



spricka i betongen
maskrosfrö som bidat vintertid
på plats tills snön smälter
med kraften av evighet
ögonblicksmötet
bänder liv ur
dödens händer




Fri vers av Per Rydberg
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-16 21:08



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Instämmer med Lena ! Visst blir man förundrad när små gröna växter växer igenom betong och asfalt ! Det är både imponerande och hoppfullt !
2020-11-20

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om den obändiga livsviljan symboliserad av maskrosfröet.
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg