Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små vänligheter

Han gick upp innan mig
Gräddade croissanter

Ljuvligt gyllenbruna
Spröda luftiga
Med lite flingsalt ovanpå

Små vänligheter
Man inte blir mätt av




Fri vers av Ohemulen VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-11-17 10:49



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Inte att förakta! Små saker av vänlighet växer och blir stora.
2021-09-23

  Eva Langrath VIP
Fin text om det stora som finns i det lilla.
2020-12-27

  Rachel Roth
härligt och fyndigt!
2020-11-26

  AiA Maria den fria
små vänligheter
ur o från ett öppet hjärta


Tack!
2020-11-24

  SatansSon VIP
det är gott med scones också. sara brukade baka det åt oss då hon jobbade helg på avdelning 96.
2020-11-23

  den nakna poeten
fint gjort det är kärlek Bravo !!!
2020-11-22

  stormengudrun VIP
Jag gillar små vänligheter - äta kan man göra sen:-)
2020-11-19

  Niliboy
Fint!
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP