Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från ett konstnärsprojekt genom postkodstiftelsen i somras.


JAG VILL VARA

Jag vill vara... harmonisk
Jag vill vara... trygg
Jag vill vara... lycklig
Jag vill vara... ekonomiskt fri
Jag vill vara... sedd
Jag vill vara... respekterad
Jag vill vara... erkänd





Bunden vers av Linda Åkesson
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-17 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson