Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte tänkt att det ska rimma där i tredje stycket, det bara blev. Men jag tycker ändå det är okej, även fast det kanske bryter lite..




KAMERAN RULLAR OCH DU BARA PRATAR SOM OM INGET HADE HÄNT

Vi var bästa vänner
sen dagen vi bytte klistermärke med varandra
Du fick en Hello Kitty
Jag en Nalle Puh


Och även fast det inte var något speciellt med det
så slogs alla murar bort
du var den enda jag hade
i ett helt år


Sen fick jag gå ensam,
det kom nya in hos dig
att alltid stå och vänta,
var nåt du lärde mig


Jag vet inte riktigt vad som hände sen
du vändes mot mig

(hatade mig?)

Jag var tvungen att finna nya
som aldrig riktigt betydde något


Om du någonsin kommer förstå
(jag vet inte, inget av dethär känns verkligt)
om du någonsin kommer igen
(nej, jag tror inte det)
om du någonsin lyssnar

KOMMER DU ATT GÅ?




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-07-17 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty