Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag drömde konstigt i natt


De sa att alla måste få va med...


kärlekens färger

talade till mig inatt

visade upp sig




Bunden vers av Horace
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-19 06:17



Bookmark and Share


  karenina VIP
I ingressen talar förnuftet, i dikten talar känslan
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace