Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt möjligt...

"Dig it" allt och gör sedan halt
inför denna ypperliga gestalt...
Som tar tonen nu
inför oss alla ju
får till det, som hon är bäst på: Alt!




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-19 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt