Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvartal

Vi har fyra kvartal att hålla oss till,
de styr våra liv, oavsett vad vi vill.

Det första är bistert och kargt,
man frestas säga lite argt.

Det andra är mer behagligt,
vårlikt väder blir alldagligt.

Det tredje är nog allra bäst,
sommar och sol lockar till fest.

Det fjärde har smak av vemod,
vi tar det med lite jämnmod.

Så har åter ett år låtit oss förstå
att klimatet påverkar oss nog ändå.

Här kommer en Haiku:
Pengarnas värde
kan också uppfattas som
en symbol för swish




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-11-19 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström