Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlat kärlekens färger överallt

i Kamakura satte du dig ner
såg kalligrafens pensel
löpa ledigt, flinkt
i svart

så kommit hem
nu Enso är ditt namn
du dricker te i frid

och jag

är kalligrafen




Fri vers av Horace
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-28 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace