Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid din sida på frontlinjen

Tillsammans vid fronten
Allt är glömt

Tillsammans mot gemensam fiende
Förlåt för det jag skrev

Tillsammans är vi starkare
Vi börjar om

Tillsammans är vi länkar i kedjan
Vi behöver varandra

Tillsammans bildar våra sköldar en mur
Jag kommer minnas dig

Tillsammans för de svagas skull
På näthinnan finns ditt mod och styrka

Tillsammans
Hjältar




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-22 15:45



Bookmark and Share


  Horace
så, just så

360?
2020-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild