Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens med en blomma

Jag får inte se dej,
bara höra din röst...
Att få prata är okej
och ger lite tröst.

Jag håller distansen
och gör som man ska.
Det är enda chansen
så du ska må bra.

Senast jag såg dej,
var allt underbart!
Så jag gladde åt mej,
att få se dig snart!

Jag inledde planer...
för din sjuttioårsdag.
Men det lade jag ner
Du är ju för svag.

Jag får inte komma
trots att månader går.
Inte ens med en blomma,
när du snart fyller år...

Men pappa du vet väl
att jag älskar dej!??
Det är av säkerhetsskäl,
jag stannar hos mej.

Nu sitter du ensam.
För besök är tabu!
Känner mig tacksam
att du lever ännu.

Kanske vi åter...
får träffas igen...
Om hälsan tillåter
Jag ber dagligen.

Jag kan inte se dej,
Sällan höra din röst...
Att få prata är okej
och ger lite tröst.

Jag håller distansen
och gör som man ska.
Det är enda chansen
för att du ska må bra.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-27 07:42



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så djupt din dikt berör mig i ord lagda av kärlek och saknad ...
2020-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om längtan och saknad!
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP