Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet andetag.

I drömmen, i framtiden.
Där finns jag och du, där finns vi.
Ur elden, den smärtsamma övergången.
Där möts sanningen, det renaste rent.
Jag vet, jag ser att du också vet.
Det redan förutbestämda, är ej längre någon hemlighet.
När sista pusselbiten är lagd, där tar livet vid.

Vi.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-27 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP