Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta bultar

Den friska luften
Är kall
Men solen värmer

Mitt hjärta bultar

Jag har sett dig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-27 12:47



Bookmark and Share


  den nakna poeten
vacker Bravo !!!
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva