Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till oss som arbetar inom vård och omsorg, till våra anhöriga och alla som delar denna svåra tid i solidaritet


Minnas och vila i stormens öga, sedan åter ut och vårda


paradisisk ro

är förskolans vilostund

mitt i livet nu




Bunden vers av Horace
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-01 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace