Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad, Tomhet

Jag känner ensamheten
Du finns så nära och stöttar mig
Kommer när jag ropar ditt namn
När tomheten tar över finns ingen

Jag trodde aldrig på det
Jag kände det aldrig
Du fanns alltid där

Nu när tomheten finns
Nu när jag måste lära mig
Jag vill inte lära mig
Jag vill att du ska komma när jag ropar
Djupt inom mig kommer alltid
en del utav dig finnas!

Våra hjärtan kommer att mötas igen
Våra själar kommer återförenas
Men det kommer att ta tid...




Fri vers av Malinboll
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-07-17 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malinboll
Malinboll