Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i rökmaskinens dimridåer för att tända elden, vem där...?


världsfrånvända gå

konspiratoriskt älta

förnuftet lämna




Bunden vers av Horace
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-12-01 06:36



Bookmark and Share


  Rachel Roth
med få rader fångar du ett av de största problem vi har just nu
2020-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace