Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon hade gått ur kyrkan men ville ändå tro och leva i denna


äktenskapet är

en liten kyrka för två

kanske för flera




Bunden vers av Horace
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-01 20:33



Bookmark and Share


  Androiden VIP
ett tag iaf tills...
2020-12-01

  lodjuret/seglare VIP
Det finns många saker att säga om såväl texter som just äktenskap. Korta texter kan vara så 'kärnfulla'.
2020-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace