Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt Rätta Ord är Narcissist

Du tror du är så speciell...
För mer än andra, exceptionell.
Men jag har mött din sort förut
och det fick inget lyckligt slut.
Nej, efter alla dessa år...
Förstår jag inte att jag står!
Mannen var precis som du.
Tog hjärtat och slet det itu.
Din självbild saknar helt substans,
hos mig har du ingen chans.
Du behöver synas överallt...
få beundran framförallt.
Men jag går ej i fällan mer.
För vem du ÄR jag tydligt ser!
Beundrar ingenting hos dig.
Nej, tvärtemot! Jag aktar mig!
Precis som ögats blinda fläck,
är förmågan att se inåt väck.
Det enda som är grandiost
är egot som är helt uppblåst!
Du står över alla lagar,
gör precis vad dig behagar.
Aldrig känner du någon skuld
men anser dig förtjäna guld!
Du äger ingen empati,
och tömmer mig på energi.
Säger: "Jag, Mig, Min och Mitt".
I varje mening är allt ditt!
Men ditt rätta ord är Narcissist,
och det ordet är jävligt trist!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-02 12:43



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Helt underbart skrivet och diktat, kan inte sägas bättre. Tack
2020-12-02

  Lottie Ålhed VIP
Talande beskrivning med fina rim.
2020-12-02

  Sparvögat VIP
Så lysande svingar du orden om en narcissist rätta ansikte...
2020-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP