Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimmat om Covid 19 situationen

Bussar kommer, bussar går
lycklig den som resa får.

Dagar nu för de flesta
är inget resa, inget festa.

Men kära medmänniska och granne,
vare sig du heter Knut eller Marianne

det viktigaste nu mina vänner
är inte att påtala vad vi alla känner

utan att försöka förstå situationen
att faktiskt rädda nationen

tvätta händer, nys i vecken
mota bort Covid 19 skräcken

stanna hemma du som kan
visa att du är en medmänniska sann

måste du gå ut för att till exempel handla
tänk på att din medmänniska med kärlek behandla

ta på dig ditt fula munskydd när du går ut
så kanske vi en dag på detta sjuka får ett slut.
















Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-03 10:17



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Råd som bör följas till punkt och pricka, fast munskydd är inte obligatoriskt än.
2020-12-03

  Solstrale VIP
Det var fint, och besked med spetsade rim!
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP